Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Backdoor virus


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Dfletcherboy

Dfletcherboy

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:45 AM

Posted 17 April 2009 - 10:39 PM

All was well one thursday night until my screen turned black and windows defender said
i had a severe virus naturally i panic and shut down my laptop by holding power button
i was given this report on the virus http://www.microsoft.com/security/portal/E...threatid=125019 its in the
file: C:\WINDOWS\system32\drivers\c076cc76.sys ive been unable to get task
manager,windows firewall or system restore the problem from here only got worse
i tryed to remove with windows defender but it never went away now my wallpaper
is some warning that says Active desktop recovery and some other junk :thumbsup:
ive noticed that windows explorer now opens up on its own but i can only spot
it in task manager and sometimes i hear sound from them as well like as if
some one was watching a video :flowers: and recently a settings modifier
poped up on windows defender http://www.microsoft.com/security/portal/E...608427027806866 theres its info its file is: C:\WINDOWS\system32\
drivers\etc\hosts I also wondering if i should just reformat i wouldt lose anything to inportant i just want a normal computer
~Dfletcherboy~

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Dfletcherboy

Dfletcherboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:45 AM

Posted 19 April 2009 - 05:44 AM

Hello... is the problem that advance that im not getting support or is it a duh thing
a i see other members geting support in the same day its been two days S.O.S
SAVE ME ALREADY :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users