Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer is SO slow at startup


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 o_rly

o_rly

  • Members
  • 193 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:An unclean desk
  • Local time:06:29 PM

Posted 17 April 2009 - 09:23 PM

I'm having a big problem with my computer (Vista Home Premium)

For about a week, when I start my computer I get one of three things:

1: Normal boot, no problems (Happens 33% of the time)

2: After entering password, hangs the "Welcome" screen (33% of the time)

3: Boots up, but the desktop looks broken and is unresponsive (33% of the time)

I've scanned with Bitdefender, MBAM, and SAS

I've run SCANDISK (or whatever it is)

System Restore doesn't help.

Help me out guys :huh:


PS: I'll post a HJT log if requested

Edited by o_rly, 17 April 2009 - 10:01 PM.

Don't mind me, I'm just lurking.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users