Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound forge 9 problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 asokaa2006

asokaa2006

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:49 AM

Posted 16 April 2009 - 04:55 AM

Hello everybody

Can anybody tell me how to solve this problem:
I have a sound forge version 90e installed, it was working perfectly. Yesterday this didn't start.
I try to remove it, but it doesn't appear in add remove programs.
I try to install over it, and i can't because the installer file 9.0 (a or b or c or d or e ) tell me that a version newer already exists.
I think its a registry problem, but i don't know how to repair it.

PS: any version less than 9 (7 or 8), I can install and it works perfectly, but i want to install version over 9.0, because is more stable and more functions than other older.


Thanks in advance

George

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users