Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I am having problems with youtube.


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Zlargez

Zlargez

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 13 April 2009 - 11:49 AM

I cannot get to youtube.... It ether comes up blank says "Http/1.1 Internal Server Error " or "Forbidden

You don't have permission to access icon.ico (or any image,it can vary) on this server.
Apache Server at www.youtube.com Port 80"

Any idea what is happening/how to fix it?

Edited by Zlargez, 13 April 2009 - 11:51 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:08:55 AM

Posted 13 April 2009 - 12:50 PM

Hi Zlargez, welcome to BC! :thumbsup:

Can you give us a bit more info? Like what distro are you using?

#3 Zlargez

Zlargez
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 13 April 2009 - 05:30 PM

I'm using the 8.04 of Ubuntu,and this happened when my dad switched firewalls from Untangle to Checkpoint.

#4 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,260 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:08:55 AM

Posted 13 April 2009 - 05:42 PM

And only youtube is affected? Can you ping Youtube?

#5 Zlargez

Zlargez
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 13 April 2009 - 05:44 PM

Yeah,I believe it is just youtube....And,uh,im not sure what ping means :thumbsup:

#6 raw

raw

    Bleeping Hacker


  • Members
  • 2,577 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:11:55 AM

Posted 13 April 2009 - 08:31 PM

Most likely "Dad" has added a "YouTube" rule to the CheckPoint firewall.
Due to BC rules we can not help you bypass this. (if it is indeed the firewall)
However, to determine if this might be a DNS problem, try to visit YouTube
by IP address: http://208.117.236.69/

rawsig.png

 rawcreations.net          @raw_creations


Current systems: WHAT OS, BackTrack-raw, PCLinuxOS, Peppermint OS 6, Kali Linux

and a custom Linux From Scratch server hosting a bunch of top secret stuff.


#7 Zlargez

Zlargez
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 13 April 2009 - 08:37 PM

The IP works,so what would this mean? And my dad has checked a few times to see if the firewall was the problem. He's and IT guy,so he knows what he is doing.




EDIT: When I go to sign in,it is fine,but then I hit submit and it just goes blank....

Edited by Zlargez, 13 April 2009 - 08:40 PM.


#8 raw

raw

    Bleeping Hacker


  • Members
  • 2,577 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:11:55 AM

Posted 14 April 2009 - 09:45 PM

What browser are you using?
Any add-ons?
Is there another computer you can try from?

rawsig.png

 rawcreations.net          @raw_creations


Current systems: WHAT OS, BackTrack-raw, PCLinuxOS, Peppermint OS 6, Kali Linux

and a custom Linux From Scratch server hosting a bunch of top secret stuff.


#9 Zlargez

Zlargez
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 15 April 2009 - 11:12 AM

What browser are you using?
Any add-ons?
Is there another computer you can try from?




I am using Firefox. Version 3,I believe. I have a lot of add-ons..
I have under extensions- "Bork Bork Bork!"-Disabled,Bug-Me-Not-enabled,Chatzilla-enabled,Google Gears-enabled,Google Toolbar for Firefox-enabled,Roblox Toolbar-disabled,StumbleUpon Toolbar-enabled,and Ubuntu Firefox Modifications-Enabled.

And no,I cannot use the other computers we have,because one is windows,and I have a reputation to break them :thumbsup: And the other is my dad's own computer. On my brothers side on the computer I am using,Youtube will sometimes work,but at times it just does the same thing it does to me.

#10 raw

raw

    Bleeping Hacker


  • Members
  • 2,577 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:11:55 AM

Posted 15 April 2009 - 10:30 PM

Open Firefox. In the address bar type: about:plugins
Locate "Shockwave Flash" and post the info.

rawsig.png

 rawcreations.net          @raw_creations


Current systems: WHAT OS, BackTrack-raw, PCLinuxOS, Peppermint OS 6, Kali Linux

and a custom Linux From Scratch server hosting a bunch of top secret stuff.


#11 Zlargez

Zlargez
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:55 PM

Posted 16 April 2009 - 10:42 AM

It says:
Shockwave Flash

File name: libflashplayer.so
Shockwave Flash 9.0 r124

MIME Type Description Suffixes Enabled
application/x-shockwave-flash Shockwave Flash swf Yes
application/futuresplash FutureSplash Player spl Yes

#12 raw

raw

    Bleeping Hacker


  • Members
  • 2,577 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:11:55 AM

Posted 17 April 2009 - 08:03 PM

Follow the instructions in this link to update Flash to version 10.
http://www.ubuntugeek.com/how-to-install-a...ardy-heron.html

I don't know that it has anything to do with the new router, but I can say that YouTube
does not work for me on my other system with Flash 9,(firefox 2)
but it does work on my new one. (firefox 3 Flash 10)

Shockwave Flash

File name: libflashplayer.so
Shockwave Flash 10.0 r22


rawsig.png

 rawcreations.net          @raw_creations


Current systems: WHAT OS, BackTrack-raw, PCLinuxOS, Peppermint OS 6, Kali Linux

and a custom Linux From Scratch server hosting a bunch of top secret stuff.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users