Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot send mail in Outlook Express


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mamaw

Mamaw

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:18 PM

Posted 12 April 2009 - 04:47 AM

I had to restore my system because of an internal error..everything is fine now except for my Outlook Express mail program, which gives me this error message every time I try to send out mail:

The message could not be sent because the server rejected the sender's e-mail address. The sender's e-mail address was 'nealhome@att.net'. Subject 'test', Account: 'nealhome@att.net', Server: 'smtp.att.yahoo.com', Protocol: SMTP, Server Response: '553 From: address not verified; see http://help.yahoo.com/sbc/dsl/mail/pop/pop-11.html', Port: 465, Secure(SSL): Yes, Server Error: 553, Error Number: 0x800CCC78

What do I need to do to be able to send mail from this program again?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Stofzuiger

Stofzuiger

  • Members
  • 332 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The inside
  • Local time:05:18 PM

Posted 12 April 2009 - 04:57 AM

Probably reinstall it?

Every one goes fun fun fun


Who is this doin' this synthetic type of alpha beta psychedelic bleepin'? ~Chemical Brothers - Elektrobank


#3 DSTM

DSTM

    "Bleepin' Aussie Addict"


  • Members
  • 2,649 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SYDNEY-AUSTRALIA
  • Local time:02:18 AM

Posted 12 April 2009 - 07:07 AM

That error indicates an invalid address in the "Reply To" field.

In OE, click Tools, Accounts, highlight your account and click Properties. Confirm the email addresses you've entered, especially in the "Reply To" field.

You can send an Email to yourself to test.


















0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users