Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Black Screen After XP Logo


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Desoo

Desoo

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 AM

Posted 10 April 2009 - 01:49 PM

I just recently installed XP Pro on a new harddrive. When booting, I'll get the XP logo, then a black screen. I've tried downloading new video drivers from nvidia (on a different computer), booted in safe mode, installed, rebooted, same problem. Everything in safe mode seems to work fine. I tried booting in safe mode with networking, and the computer hangs up at the last line before windows would load normally (/mup i believe). I tried installing new LAN drivers from the MOBO manufacturer, but I get an error, and they won't install. Any ideas?

Mobo: Shuttle AK32V
CPU: AMD Athalon ~1.2GHz
Video: nVidia GeForce 6200

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:48 PM

Posted 13 April 2009 - 05:04 PM

Did you install the motherboard chipset drivers?
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users