Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

changing the Router..


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dktk

dktk

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:58 AM

Posted 08 April 2009 - 03:30 PM

hello people this is my 1st post and i don't know much bout computing so please try and help me out..i have been using a wireless internet(access point) connection for a while now and the problem is that the connection speed is very slow so, are there any upgrades i can make on my computer to speed up my connection?
THANKS

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dpunisher

dpunisher

  • BC Advisor
  • 2,234 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South TX
  • Local time:08:28 PM

Posted 08 April 2009 - 04:17 PM

Well, basics first.

What is your signal strength? What is your connect speed? (Mbps)

I am a retired Ford tech. Next to Fords, any computer is a piece of cake. (The cake, its not a lie)

3770K @4.5, Corsair H100, GTX780, 16gig Samsung, Obsidian 700 (yes there is a 700)


#3 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,763 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:07:28 PM

Posted 08 April 2009 - 05:05 PM

and how far away from the router are you? and do you know what kind of router it is, brand, and type (B, G, or N) and what kind of wireless adaptor your using in your computer?

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users