Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Multiple Problems with my PC


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 DarkLink117

DarkLink117

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:27 AM

Posted 05 April 2009 - 01:22 PM

Hi, after some events, it seems that my computer is infected or something in the sort.

First of all, there seems to be this RECYCLER\S-1- (numbers, -, numbers again.) each time I try to open my hard drive, thus preventing me from opening it. An error pops out.

So I have decided to search everywhere and found a program called "AUTORUN EATER". After installing and running the scans, it worked very nicely. I can now access to my hard drive.
But! it seems that the error keeps coming back every minute after I overcome it, and it continues on.

Also, when I was searching on google, it seems that every page that I choose to click (The Search Results), opens up a new tab and 3/4 of the times, redirects me somewhere else.

Finally, I have decided to run a system restore, so that I could solve all these problems at the same time. Well, jsut to make things worst: I start the program, choose a restore point and when I click next on the confirmation page, nothing happens. The next button seems to not do a thing. And because of that, I can't seem to do a system restore.

Thanks in advance.

Attached Files


Edited by DarkLink117, 05 April 2009 - 02:13 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:09:27 AM

Posted 15 April 2009 - 12:19 AM

Hello DarkLink117,

Posted Image

Sorry about the delay.:thumbup2: If you still need help, please post a new HijackThis log to make sure nothing has changed, and I'll be happy to look at it for you.

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:09:27 AM

Posted 08 May 2009 - 01:17 AM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users