Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Connection Lost


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 deuce7931

deuce7931

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:06 PM

Posted 04 April 2009 - 07:23 AM

I am currently having a problem where I am losing my connection when idle. I am running Windows XP service pack 3. It just started thursday night. It says I am connected but when I try to load a page or anything it wont connect. I am running cable internet. The modem for the cable says everything is fine. My coonection on Pc says its connected. I am running a wireless router as well. I am currently running a Belkin wireless router I have tried two different routers same problem. I am able to connect wirelessly to the router. Just my wired PC wont connect. The only way to fix it i I have to restart the computer. I have AVG full anti-virus and firewall. That shows nothing neither does spybot or malware bytes. Have not installed any new programs for the conflict. Even tried a system restore and still nothing. Any help would be great. Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users