Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having trouble with my iGoogle account


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Graytop

Graytop

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:06 PM

Posted 02 April 2009 - 12:23 PM

A few days ago I notice that when I clicked on my Gmail gadget, in my iGoogle account, that it didn't show me my inbox e-mails. I also can't click on my Go Comics and I can't move or delete my tabs.

Here's some pics of what I mean.

Original iGoogle:
Posted Image

My iGoogle account (w/ missing tab icons):
Posted Image

And here's the kicker this is only happening on Firefox and only on the Firefox on my laptop.

I've tried clearing my cookies and cache, restarting my computer, and I uninstalled and reinstalled Firefox, but I used MozBackup to restore most of my Firefox settings.

So I have no idea on how to fix this iGoogle problem, can anybody help me out. :flowers: Thanks :thumbsup:

Edited by Graytop, 02 April 2009 - 12:25 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,009 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:06 PM

Posted 02 April 2009 - 09:13 PM

Hello Graytop,

This is undoubtedly related to the infection you posted about here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/216148/my-localhost-keeps-connecting-to-007guardcom/

Because you have that log posted, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a HJT Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the HJT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the HJT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another HJT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users