Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issues with Symantec/Norton 360 AV program, post here?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mumford68

mumford68

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:40 PM

Posted 01 April 2009 - 09:29 PM

Hello, First please allow me to say that I am a newbie here and from what I have observed so far I am very glad to have found this forum!

I have Symantec/Norton 360 setup on my system and am experiencing some issues and would like to know if this is the proper place to be asking/discussing this?

Thank you much,
Mumford68

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Members
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:09:40 PM

Posted 01 April 2009 - 09:51 PM

This is the correct forum for you to post in.
For future reference, if you are unsure where to make a post, put it where you think is best.
If it turns out another forum would be a better place, a moderator can move it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users