Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need2Find bar in browser


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nina

nina

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:49 PM

Posted 14 June 2005 - 10:03 PM

Hi Guys! I hope I posted this in the right forum.
This bar has popped up in Firefox. It's annoying and I'd like to get rid of it.
I don't know what it is- just says Need2Find and has a search field.
Spybot and Adware haven't found anything.
There's also no unfamiliar processes running so I'm just not sure where it is on the drive or what I should do to get it off.
I'd appreciate some advice.
Thought about posting a Hijack This log but not sure if this is the kind of problem that addresses. :thumbsup:
Thanks and sorry again if I posted in the wrong forum.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:49 PM

Posted 14 June 2005 - 11:40 PM

Need2Find bar, a MyWay MySearch parasite variant.

I suggest you post a HijackThis log for examination.

Read the pinned post in the HijackThis forum, here
Please read, and follow, all directions carefully.

Then, run a log, and post it in the HJT forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users