Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems accessing various websites


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 lochstock

lochstock

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:19 PM

Posted 30 March 2009 - 08:03 AM

Hi everyone, new to the forum, 1st post.

I have recently bought a new wireless router and installed it and the majority of hte time it works fine. Ever since the new one was installed i have been having problems accessing some websites and images wont load up on others, for example when i go on IMDB all the images for actors pics etc just have the white box with a red X.

i am using windows vista home premium service pack 1, its a brand new PC i only bought in october. the make of the wireless router is Safecom.

i can log onto my neighbours internet and it is able to get onto the websites i cant access form my own but the connection is slow because of the distance.

any suggestions are welcome, thanks for your time!! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users