Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Saying helo with major problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 coursol

coursol

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:57 PM

Posted 14 June 2005 - 03:02 PM

Well i am rather new to the computer world and well this is my first real computer. What i know is usually limited to what a read on the net or in magazines. I come to this site because i was searching for a solution to my problem. wll actually two problems. One is that it seems i have been hijacked by antivirus gold and another is these black lines of advertising for some really crude stuff when i open IE. So i hope i will find some help here.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankie12

frankie12

  • Members
  • 941 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Michigan
  • Local time:11:57 PM

Posted 14 June 2005 - 03:06 PM

:thumbsup: to BC coursol,

To answer your question have you done a virus scan lately? Also have you done a HiJack This log?

#3 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:57 PM

Posted 14 June 2005 - 06:29 PM

:thumbsup: to BC! coursol.
Thanks for joining, BC is the for the best computer.

Good Luck,
yanowhiz

#4 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:10:57 PM

Posted 14 June 2005 - 09:09 PM

Have you installed,updated, and run Ad-Aware SE?
Have you updated and run your resident Antivirus?

If you have and these have not solved your problems, then post a HiJackThis! log to the appropriate forum, the information for which is here:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/How...s_Log-t956.html

Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#5 Pandy

Pandy

    Bleepin'


  • Members
  • 9,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:11:57 PM

Posted 15 June 2005 - 01:29 PM

^^^ What jgweed said coursol. :thumbsup: to BC. Good luck.

Do not anticipate trouble, or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Hide not your talents. They for use were made. What's a sundial in the shade?

~ Benjamin Franklin

I am a Bleeping Computer fan! Are you?

Facebook

Follow us on Twitter





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users