Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Boot up error viewpointmanager.exe


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MrtnzEnterprise

MrtnzEnterprise

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:42 PM

Posted 27 March 2009 - 07:56 PM

Hi I am hoping you can help, just this past week I been having computer problems that I never had before. First it started with to many pops ups that I never normally get. I ran spybot and it found a few things but didnt seem to delete them. I was frusterated at this so I decided to do system a system restore after all methods failed.

It was seemingly woking fine for a whole day then today 3/28/08 it went crazy.

I bootup and enter my user name and password and the viewpointmanager.exe error shows up saying there is an error and needs to shut down. I clicked both methods cancel and debug and nothing happens. The frusterating part is I cannot access ANYTHING , no icons or start tool bars appear on my desktop, just a blank screen with my current desktop wallpaper.

The only thing I can get into is windows task manager, i read somewhere to find viewmgr/exe and end process but no such file displays on my proccess probably because of the error that said it needed it to bleep down. well in any case i tried rebooting over 20 times and i get the same thing with no luck. i tried restrating in safe mode, nothing happens , i tried rebooting in last known working configurations and still nothing

I am using my laptop now to type this in hope in help. i really need to fix this error since i am a ful ltime college student and a lot of my work is on there, if not totally fixed at least in hopes to access my desktop so i can transfer and save some files i have on there.

any help would be much apperciated thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jntkwx

jntkwx

  • Malware Response Team
  • 4,339 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New England, U.S.A.
  • Local time:06:42 PM

Posted 27 March 2009 - 08:47 PM

It sounds like you may have some malware leftover that Spybot didn't get rid of. I suggest you head over to the Am I Infected? forum, and post your issue there. :thumbsup:
Regards,
Jason

 

Simple and easy ways to keep your computer safe and secure on the Internet

If I am helping you and have not returned in 48 hours, please feel free to send me a PM with a link to the topic.
My help is free... however, if you wish to show appreciation and support me personally fighting against malware, please consider a donation: btn_donate_SM.gif





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users