Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Noise in mpg videos played with Windows Media Center


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 bstrack

bstrack

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:53 PM

Posted 26 March 2009 - 09:42 AM

Under Vista SP1, mpg videos play OK with ATI Catalyst Media Center and Video Redo but not with Windows Media Center or Pinnacle Studio V9. The problem with the latter two programs is that, although the audio does play, it is corrupted with frequent loud crackling noises. The video content is fine, however. Windows Media Center plays other video formats normally -- the problem is specific to mpg files. So I suspect a driver or codec problem but don't know how to proceed. Any suggestions?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users