Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BHO & Autoload Registy for Mulebape.dll & dagumuluta


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 eshapir

eshapir

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:57 AM

Posted 20 March 2009 - 08:23 AM

I fixed the problem by running spybot s&d in safe mode.

thanks

Attached Files


Edited by eshapir, 20 March 2009 - 02:11 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Farbar

Farbar

    Just Curious


  • Security Developer
  • 21,688 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Local time:09:57 AM

Posted 20 March 2009 - 02:49 PM

Thanks for letting us know.

This thread will now be closed.

If you need this topic reopened, please send me a PM and I will reopen it for you. Include the address of this thread in your request.

If you should have a new issue, please start a new topic.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users