Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

A problem with hamachi


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 i am not known

i am not known

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:23 AM

Posted 14 March 2009 - 11:38 PM

hi i have a small but really anoying problem with logmein hamachi.
i have 2 computers and when i try to use the browse option in hamachi it askes for a password i don't know which one (i think its remote access pass) or how to change or set it please help me this is really anoying and i know the solution is simple thankyou for your time
I hear a boy only has a certain amount of tears one day the pain and dissapointment happen so often the pain dissapers and the boy becomes a man

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:23 AM

Posted 15 March 2009 - 12:15 PM

Discussion of such, as stated in the Forum Rules, is not allowed at Bleeping Computer.

No subject matter will be allowed whose purpose is to defeat existing copyright or security measures. If a user persists and/or the activity is obviously illegal the staff reserves the right to remove such content and/or ban the user.


This thread will be Closed.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users