Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Browsers Will Not Display Page.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rickx

rickx

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NY
  • Local time:03:04 PM

Posted 14 March 2009 - 03:26 PM

Hello, I have had this problem going on for a few weeks now...when i clean out files with CCleaner and try to browse the interet (Firefox, IE7 or Netscape) the page will show up blank....upon further investigation it's not caused by cleaning out the temporary internet files or cache in firefox....i'v narrowed the problem to the System Section in CCleaner. I have avoided using this section after that but now i did a disk defrag with auslogics and im having the same problem..

Blank Browser- http://i200.photobucket.com/albums/aa142/R_bho/blank.jpg
I also have the auslogics report
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users