Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Auslogics Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 manicd

manicd

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:21 PM

Posted 14 March 2009 - 03:19 PM

Hi

When I install Auslogic's Bootspeed it puts the programs folder in my start menu. Anyone know why this is? I would delete it but I don't know how to set the permissions. Any help on this would be greatly appreciated. I have also included some screen shots of the problem.

Before Installation:


Posted Image

After Installation:

Posted Image

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:21 AM

Posted 14 March 2009 - 05:17 PM

Usually during the installation process, it will prompt you where to put it
Was that the case here?
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users