Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows start menu


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Kellys42

Kellys42

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 AM

Posted 09 June 2005 - 04:03 PM

My son's computer lost the windows start menu. How can I get it back on there?

Edited by Kellys42, 09 June 2005 - 04:04 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 PapaSmurf88

PapaSmurf88

  • Members
  • 63 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 AM

Posted 09 June 2005 - 04:33 PM

What did you do before you lost the start menu. This same thing happened to me once and all I did was restart the computer and it poped back up
My Specs:

Albatron PX915P4C Pro
Intel P4 3.0 Ghz Processor w/ HT technology
2x 512MB PC3200 Memory
120 GB Western Digital IDE HD
SAPPHIRE X550 256Mb Video Card

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:02:16 AM

Posted 09 June 2005 - 04:39 PM

NOTE: This is a registry edit. If you're not familiar with working in the registry, DO NOT ATTEMPT.
Improper changes to the registry could render your computer inoperable.
Remember to backup the registry before making any changes.
Instructions, on how to do that, can be found here:
Backing up the Registry

kellys-korner
Start Menu - Enable #289 on the left
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:03:16 AM

Posted 09 June 2005 - 06:57 PM

Try dragging up from the bottom. Your son may have just dragged the start button down out of view.

#5 chicha1997

chicha1997

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 AM

Posted 09 June 2005 - 07:33 PM

Try dragging up from the bottom. Your son may have just dragged the start button down out of view.

I agri with Entuciast the pointer from the mouse will swow up and down point ,just dragup good lack JL




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users