Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Oulook Express not polling server


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 SpaceGoonie

SpaceGoonie

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:28 AM

Posted 05 March 2009 - 04:42 PM

I get email from my ISP (MSN) but I have it directed to Outlook Express.

I just recently encrypted my Router via WPA-PSK [TKIP] + WPA2-PSK [AES]... and now my email does the following:

Unable to poll for new messages on your HTTP server. Account: 'http://oe.msn.msnmail.hotmail.com/cgi-bin/hmdata', Server: 'http://oe.msn.msnmail.hotmail.com/cgi-bin/hmdata', Protocol: HTTPMail, Server Response: '', Port: 0, Secure(SSL): No, Socket Error: 12029, Error Number: 0x800CCC0E

Windows XP Home Edition, SP3
Netgear WGT 624 V.3 (wireless)
McAfee Security Center

My account settings are "Any Available Connection". I did try setting up a more specific connection, but the problem persisted.

Any tips?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users