Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Connection inturrupted even on I/E


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 hi my name is help

hi my name is help

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:23 AM

Posted 05 March 2009 - 03:06 PM

i am connected to the internet but ie and mozilla and opera dont connect to the internet pls help

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:01:23 AM

Posted 06 March 2009 - 09:11 AM

Have you recently changed or installed a new firewall? What kind of error messages do you get when you launch one of the browsers---this might give us a clue to what is blocking them.
Cheers,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#3 hi my name is help

hi my name is help
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:23 AM

Posted 06 March 2009 - 12:13 PM

thanks for replying


"Connection Interrupted"

The connection to the server was reset while the page was loading

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please
retry"

i tried to delete all firewalls & anti viruses but it still says connection interrupted

#4 hi my name is help

hi my name is help
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:23 AM

Posted 07 March 2009 - 06:35 AM

i think the problem is a hidden firewall because when i am in safe mode with networking theinternet works with the cable but when im not it doesnt work. please teach me how to find this unknown firewall................... thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users