Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Link Windows


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 phia66

phia66

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 PM

Posted 04 June 2005 - 02:59 PM

Its driving me mad and I dont know why my pc has suddenly started doing it, but everytime I click on a link, it just brings up a white empty window with the egg timer on constantly and it just sticks like that. Ive tried turning off the firewall and allowing pop ups, extending my security level, but nothings works. What am I doing wrong?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Rimmer

Rimmer

  • Members
  • 2,159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:near Sydney, Australia
  • Local time:07:09 AM

Posted 04 June 2005 - 09:17 PM

What operating system do you have, are you using Internet Explorer or something else?

If you use IE here is a tutorial on how to repair it, which may fix your problem:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/How...ress-tut71.html

Soltek QBIC, Pentium 4 3.0GHz, 512MB RAM, 200GB SATA HDD, ATI Radeon 9600XT 256MB, Netgear 54Mb/s WAP, ridiculously expensive Satellite Broadband
Windows XP Home SP2, Trend Micro Internet Security, Firefox, Thunderbird, AdAwareSE, Spybot S&D, SpywareBlaster, A-squared Free, Ewido Security Suite.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users