Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Entourage doesn't recognize root CA


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 forrestmage

forrestmage

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:23 PM

Posted 22 February 2009 - 11:28 PM

OS X 10.5.6 Entourage 2004
When I try to set up an exchange account, it says cannot connect because a correct root CA is not installed. I followed the instructions to install root CA into login keychain. I verified that it was the root CA (gold border in Keychain access), restarted Entourage- no go, still same error. I can log into OWA without any Certificate complaints. I also have a Mac with 2008 Entourage and it connects fine without a root CA... Settings identical on the two macs other than user info.

I have deleted the login keychain and recreated, as well as the system keychain, and reimported the cert without any luck. Also deleted the exchange acount and re-created.

getting very frustrated. TY in advance

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users