Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

MSHFLXGD.OCX missing


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 markyc101

markyc101

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 21 February 2009 - 04:52 PM

i have installed a program on my laptop but when i came to run it,it said



component'MSHFLXGD.OCX' or one of it's dependencies not correctly registered. a file is missing or invalid



i have been in the malware/hijackthis thread and have been given the all clear from Extremeboy.

i am using windows vista home premium, service pack 1,

Extremeboy said i should start a thread here as it sounds like a windows vista problem.

so can anybody help me please...

Edited by markyc101, 21 February 2009 - 05:15 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:07:33 AM

Posted 21 February 2009 - 05:49 PM

Which program is it? Sometimes they provide the patch
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 22 February 2009 - 11:50 AM

the program is

HoMedics MiBody SE1.0

but the website is empty and there appears to be no help on there.

so i think i still need some help.

please...

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:07:33 AM

Posted 22 February 2009 - 03:59 PM

If it is for the Salter Mibody scale:
http://mi-body.com/EN/
At the bottom of the page, you will see a download software button. Underneath the button it says:

OCX issue has been corrected


Read the instructions before installing:

Some points to note before installing this version:

*
MiBody software will only work on a PC with Windows 2000, XP and Vista operating system.
*
If you have previously installed MiBody software on your PC, we recommend that you backup your results to a new folder. Then uninstall the previous software before attempting to install the new version.
*
Please install and operate the software while logged on with administrator privileges.


Edited by garmanma, 22 February 2009 - 04:00 PM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#5 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 22 February 2009 - 04:39 PM

ok, i will try this and let you know,

thanks.

#6 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 22 February 2009 - 04:55 PM

that worked great.

thanks for all your help.

#7 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:07:33 AM

Posted 23 February 2009 - 03:18 PM

Glad it worked for you
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#8 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 23 February 2009 - 05:48 PM

hi,

i now have a new problem.

this happened when i was going through the steps on the thread trying to use the malware removel tools.

i am now getting the following messege when i try to listen/watch/open things using nero.

i have reinstalled nero but this keeps happening.

''windows cannot access the specified device,path,or file. you may not have the appropriate perrmissins to access the item''

i have done nothing apart from what i was told to do in the thread.

sorry,but can anybody help me again.

thanks...

#9 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 24 February 2009 - 12:37 PM

hi garmanma.

any chance of some help with the above please.

thanks...

#10 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:07:33 AM

Posted 24 February 2009 - 01:36 PM

this happened when i was going through the steps on the thread trying to use the malware removel tools.

Which ones did you use?

Is it just with Nero? Can you use similar programs without incident?
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#11 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 24 February 2009 - 05:20 PM

it seems to happen with nero,windows media player and realplayer.

the programs i used where...

ESET Online Scan

Kaspersky Online Scanner

DDS

it was after this that the problem started.

i hope that helps...

#12 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 26 February 2009 - 09:39 AM

anyone...

please...

#13 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:07:33 AM

Posted 28 February 2009 - 11:47 AM

'windows cannot access the specified device,path,or file. you may not have the appropriate perrmissins to access the item''


Are you getting this error only when you try to open Nero?
Uninstall Nero, Then use this Nero Cleanup Tool:
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninsta...ol-Bundle.shtml
Try a better freeware program - Imgburn
http://www.imgburn.com/index.php?act=download
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#14 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 28 February 2009 - 12:16 PM

hi

i get this when i try to open any old file like a mp3 or windows movie.

i say old because anything new i have opens fine.

this only happened after i used the programs stated above.

anything on the pc before i used the programs now won't open.

anything on the pc after i used the programs is fine.

i will try the clean up tool and let you know.

thanks fow now.

#15 markyc101

markyc101
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:33 AM

Posted 02 March 2009 - 10:41 AM

hi,

i am starting to think this might be a hard drive problem.

all the stuff i am having problems with is stored on an external hard drive.

while i am on the hard drive a window pops up sometimes about running chkdsk.

but i have no idea what this means,how to do it and how it could help.

please keep helping.

thanks...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users