Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD w/ D-Link WUA-2340


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 junkie_

junkie_

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:55 AM

Posted 16 February 2009 - 11:25 PM

(first post!)

This has been an on-going problem for many months now. Every 2-3 days on average I look at my computer to find a Blue Screen of Death. The file in question is always AGUX64.sys which is related to the D-Link WUA-2340 network adapater I use. I'm using a driver from D-Link's website, and so far it seems like garbage. I'm sick of having all of losing all of my open applcations and having to restart the computer every 2 days.

Does anyone have any suggestions on how to remedy this? This is a desktop system AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.3 GHz running Windows Vista Ultimate 64-bit Edition.

There are memory addresses that come with the error messages, however they always seemt to change so I don't know how useful this would be. I'm fairly sure my memory is not corrupted. I only ever get this error when using this card.

Thank you!! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users