Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

no option to paste between img


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kenny loane

kenny loane

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:31 PM

Posted 16 February 2009 - 06:34 PM

my first post hope someone can help,i am useing photobucket,could post photos o.k.then just recently went to post a photo on a forum when i got to {insert image}i got the normal img img so i would normaly right click to paste,,but the box does not light up the paste option just delete @ select all.this is where i am stuck,i don't know why the option has not come up .

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Vaerli

Vaerli

  • Members
  • 582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:31 AM

Posted 16 February 2009 - 07:41 PM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/203151/pics-to-forums-image-shack/

see if that topic can help you.


Some forums don't allow for the img tag to show properly.

Q6600, 4GB g-skill, 8800GT, P5N-D motherboard
Posted Image
My art


#3 kenny loane

kenny loane
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:31 PM

Posted 18 February 2009 - 06:46 PM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/203151/pics-to-forums-image-shack/

see if that topic can help you.


Some forums don't allow for the img tag to show properly.

thankyou for reply ,sorted o.k.

#4 Vaerli

Vaerli

  • Members
  • 582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:31 AM

Posted 18 February 2009 - 08:20 PM

do you have any other questions about it?

Q6600, 4GB g-skill, 8800GT, P5N-D motherboard
Posted Image
My art


#5 kenny loane

kenny loane
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:31 PM

Posted 19 February 2009 - 01:06 PM

no, not at the presant.i hope i don't have.photos are now working o.k.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users