Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista on the domain


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 stressmaster

stressmaster

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:54 AM

Posted 10 February 2009 - 04:24 PM

Well this one has got me boggled.. good job Microsoft. :huh:
Well i have a brand new hp tower that came with vista.
join to domain no problem.
access shares server rdp no problem.
access internet NOOOOOOO!!!
nslookup no problem.
ping google no.
exchange work fine.
server is 2003sbs
user is domain admin rights (me)
broadcast flag key to disable entered no go (help make box nic act like xp)
computer work fine friday with internet (so said another tech possable before joining domain)
gpo vista group unlinked and disabled
firewall disabled.
no port 80 traffic is getting though.
network is procurve switch and a PIX firewall.

Did i miss anything!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh: :huh:

Edited by stressmaster, 10 February 2009 - 04:35 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users