Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Application not found in Internet exploer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 brownboy2020

brownboy2020

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:56 AM

Posted 10 February 2009 - 02:45 PM

Hello, first off i apologize if i am writing in the wrong section in advance :D

Recently i have ran into an issue with my internet explorer. Everytime i try to Type in a website through the toolbar, go to a favorites page, or DL ANYTHING from the internet it will say "application not found" and i have no idea what to do. It wont let me go online to DL spyware removers, i cant find anything on the internet about it, im so looossttt!!

Someone please help lol. thank you for taking your time to read this.

Jared

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,917 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:09:56 AM

Posted 10 February 2009 - 03:56 PM

Hello what version of IE is it?
have you recently istalled or uninstalled another browser?
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 brownboy2020

brownboy2020
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:56 AM

Posted 10 February 2009 - 07:08 PM

I believe i am using IE7, and no i have no other broswers installed, i tried to go to firefox once this problem occured but i wasnt able to DL it through the internet lol.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users