Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Installed new laptop hard drive, now poor wireless signal


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 silver61

silver61

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:29 PM

Posted 09 February 2009 - 08:18 PM

My first post here...

We just recently installed a new hard drive in our Dell laptop (old one failed). Reinstalled XP Pro and then the wireless driver from
Dell's website. Now the wireless signal is very low (one bar out of five) everywhere in the house. All other wireless laptops in the house are fine with 5 bar excellent signal strength.

Any ideas? Did we miss something?
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:10:29 PM

Posted 09 February 2009 - 08:22 PM

Hi silver61,

Have another look in the opening for the harddrive and make sure the wireless antenna has not been knocked or dispalced (it may or may not be in that area but is worth a look)

Installing a new harddrive should not affect the wireless what so ever.
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#3 silver61

silver61
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:29 PM

Posted 10 February 2009 - 12:07 AM

Thanks Emu, it was a loose connection. All is good....!

#4 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:10:29 PM

Posted 10 February 2009 - 07:08 AM

No worries, glad to hear it :thumbsup:
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users