Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

hitting "Enter" key for google search


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 tpm

tpm

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 09 February 2009 - 05:59 PM

Hello
I am using FireFox and have noticed lately that when I type in a search word or phrase in the Google bar and then hit the Enter key nothing happens. I need to use the mouse and click on search. This only happens with certain phrases or words. Anyone experience this??
Thanks in advance
Tom

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 01:07 PM

Anyone??
Tom

#3 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 01:14 PM

Hi,

What words doesn't his happen with, I'll try them but i cant say it's ever happened to me.

Try reinstalling firefox aswell.
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#4 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 01:33 PM

I just typed
panasonic verses sony digital cameras and it is not working by hitting the "Enter" key. If clicking on search it will say "Did you mean" panasonic VERSUS sony digital cameras. However at times with words spelled correctly it still may not work. I thought it was a spell check thing but it's not
Tom

#5 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 01:34 PM

You are suggesting un-install FF completely and then reinstall??
Tom

#6 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 01:35 PM

Hmmm works fine for me + i get the correct spelling response.

Try uninstalling and then reinstalling the latest release of firefox.

Do you know when it started to happen, had you installed anything around that time?
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#7 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 01:37 PM

It happened before the latest version of FF. Don't know just how long before that however
Tom

#8 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 01:47 PM

I was going to suggest to try an earlier version of firefox but it'll be a bit hiss or miss trying to do that.

Try removing everything related to firefox and reinstall, this should clear up and corrupt data etc
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#9 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 01:52 PM

I just un installed FF and reinstalled with no change. Should I uninstall and select clear data, etc.? I can get this back through a FEBE backup correct??
Tom

#10 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 02:02 PM

Yes remove everything to do with firefox and start fresh.

It could also be an extension cause the problem.....you could try disabling them all and see what happens, if it's ok then try enabling each extension one at a time until something triggers it.
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#11 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 02:33 PM

Hello again Emu
I did try disabling the extensions with no luck. I then uninstalled FF including my profile. Installed fresh FF and then restored my FEBE data. I found out everyone should really have a second profile to make FEBE somewhat easy to restore if needed. So that is what I did.
Everything seems to be working correctly now so hopefully that was it

Thank you so much for your help

Ps. is there an easy way to put a FF profile switcher in my startup folder (i think I had one at one time)
Tom

#12 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 02:55 PM

No worries!

I'm honestly have no idea, try copying the .exe file into the start-up folder.....? :huh:
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#13 tpm

tpm
  • Topic Starter

  • Members
  • 355 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 10 February 2009 - 03:37 PM

Update:
It is doing it again. Must be something somewhere in my profile :huh:
Tom

#14 E-Mu

E-Mu

    Bleepin' Psychopomp


  • Members
  • 1,386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:01:15 PM

Posted 10 February 2009 - 04:36 PM

Must be. Create a new profile and see from there.
~ E-Mu ~

"Emu, You Moo, We All Moo for Emu!" <-- Thanks to Animal

"If at first you don't succeed; call it version 1.0"


#15 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:09:15 AM

Posted 10 February 2009 - 05:15 PM

Corruption this deep in Firefox may require deleting the Mozilla and Firefox folders in order to get a truly "clean" install.
Use this link to remove all traces (backup your bookmarks first!): http://support.mozilla.com/en-US/kb/Uninstalling+Firefox
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users