Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google search returns good Header Titles but URL's are wrong


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 FreemanW

FreemanW

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:06 PM

Posted 09 February 2009 - 03:34 PM

I am currently working on a Windows XP Professional installation. It is up to date and protected by Kaspersky Interenet Security 2009 (v 8.0.0.506).

Using Internet Explorer 7, a Google search using the boolean value of "hp" should not result in this page:Posted Image with the bad URL's.

Firefox is unaffected by whatever this is that is having its way with IE7.

I have run Hijack This! in Safe Mode and analyzed its results at www.hijackthis.de without any change in behavior.

I need help with this dysfunctional behavior.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 FreemanW

FreemanW
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:06 PM

Posted 09 February 2009 - 04:09 PM

ComboFix . . . For The Win !

Problem resolution achived using ComboFix!

Sorry to clutter the forum. :thumbsup:

Edited by FreemanW, 09 February 2009 - 04:10 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users