Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Search Engine Bug virus


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AlpenaComputing

AlpenaComputing

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:31 AM

Posted 06 February 2009 - 05:57 PM

Had an XP machine that no matter what search engine you used you would get correct titles about your inquiry but the link would not be connected to the title, but to some site trying to sell something you did not even inquire about. I found someone inquiring in a forum here but could not find the post again so I hope this will help him.

The problem turned out to be windows\system32\wdmaud.sys

renamed the offending file and search engines work correctly.

We scanned with the following apps and found nothing before finding the answer on the McAfee site.
Nortons Internet Security 2009, Spybot, Ad-Aware, Malwarebytes, combofix

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users