Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Lexmark 1100 Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 LordEmmett

LordEmmett

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:46 AM

Posted 06 February 2009 - 02:41 PM

Hi guys, had to re-install lexmark x1100.


Downloaded drivers from lexmark website for xp desktop as i have lost install cd.


Open installation and keep getting message: no valid ports for printer.

Any ideas?

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 06 February 2009 - 02:45 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,264 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:46 PM

Posted 06 February 2009 - 05:06 PM

Hi :thumbsup:.

http://answers.yahoo.com/question/index?qi...07094408AAguLyS

Have you tried the 1st answer? I would not pay attention to Answer 2.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users