Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE only working in safe mode


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jmakula87

jmakula87

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 PM

Posted 05 February 2009 - 12:18 PM

I don't know much about computers at all...so sorry if i forget anything out or whatever

My buddies computer didnt have any antivirus on it and I did the ESET online scan and it caught and deleted around 18 things. I had to do it in safe mode because it wasnt working in normal mode. But now internet explorer only works in safe mode. In normal mode msn messenger works. Thank you for any help. It is greatly appreciated!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:10:16 PM

Posted 05 February 2009 - 12:58 PM

I'd be willing to bet that he's still infected
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 jmakula87

jmakula87
  • Topic Starter

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 PM

Posted 05 February 2009 - 01:02 PM

his internet explorer was working in normal mode before though...i tried to restore it to an earlier point or whatever..hmm




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users