Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

need help...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dajuanenonli

dajuanenonli

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:39 AM

Posted 04 February 2009 - 10:26 PM

i think i have some king of virus..

my internet explorer is not working well...

media player is not opening...

and yahoo messenger is not displaying instant messages that was sent to me but i can the window to open but the message field is blank...

these are maybe the problems i see, there is maybe even more..

need your help... thanks..

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dajuanenonli

dajuanenonli
  • Topic Starter

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:39 AM

Posted 04 February 2009 - 11:03 PM

should i post the hijack log here??

#3 Guest_The weatherman_*

Guest_The weatherman_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 05 February 2009 - 01:36 AM

Hi dajuanenonli, please resd this. :thumbsup:

#4 dajuanenonli

dajuanenonli
  • Topic Starter

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 05 February 2009 - 08:41 PM

i dont really know if its a virus or what..

tried uninstalling and re-installing IE, media player, yahoo messenger, still doesn't have any luck..

guys need any advice.. thanks..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users