Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

IE7 Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Wooshie

Wooshie

  • Members
  • 74 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:60410
  • Local time:08:55 PM

Posted 03 February 2009 - 11:09 PM

My internet explorer 7 in windows XP pro x64 stopped working recently (I have att DSL) I have to constantly restart the modem and when it does load a page it runs really slow. I have xp vista dual boot setup. When I switch to Vista I have no problems connecting to the internet. I have reset the defaults in IE7 run antivirus and anti spyware and turn up nothing. With the exception of my connectivity problem the computer runs top notch handling games and media applications flawlessly. I'm not new at this, but i'm stuck.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 xblindx

xblindx

  • Banned
  • 1,923 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:55 PM

Posted 04 February 2009 - 03:09 PM

Is it only IE7 that loses connection? Or is it all internet applications?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users