Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I removed the MS Antispyware 2009 virus, now...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 djdrunner

djdrunner

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:48 PM

Posted 29 January 2009 - 04:51 PM

I sucessfully removed the MS Antispyware 2009 virus (using instructions from this site -- thanks to whoever), but now I don't get graphics (pictures, etc.) on internet websites. For example, on msn.com any boxes where there would normally be an image, it's blank? Did the virus do some permanent damage?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tenz

tenz

  • Members
  • 105 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:48 PM

Posted 01 February 2009 - 11:37 PM

try going into your internet options, then navigating to the Advanced tab.

Scroll down to the multimedia options, make sure Show Pictures box is checked.

try it out, maybe a nice quick fix

#3 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,771 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:06:48 PM

Posted 02 February 2009 - 12:06 PM

Pictures Are Not Displayed on Web Sites in Internet Explorer
A red X is displayed instead of a picture on some Web pages in Internet Explorer
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#4 IhateAV2009

IhateAV2009

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Kansas
  • Local time:05:48 PM

Posted 02 February 2009 - 09:44 PM

that usually just means that there is either no java or macromedia shockwave. it is an easy and free fix.
do you see the irony?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users