Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HJT log


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 yomny

yomny

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:29 PM

Posted 27 January 2009 - 01:20 PM

Thanks for your help! :thumbup2:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 1:11:31 PM, on 1/27/2009
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.2904)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7000.0000)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe
D:\Program Files (x86)\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - D:\Program Files (x86)\AVG\AVG8\avgssie.dll
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shoc...ash/swflash.cab
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - D:\Program Files (x86)\AVG\AVG8\avgpp.dll
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AVG Free8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - D:\PROGRA~2\AVG\AVG8\avgemc.exe
O23 - Service: AVG Free8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - D:\PROGRA~2\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 4780 bytes

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 yomny

yomny
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:29 PM

Posted 27 January 2009 - 01:31 PM

so many views.. no helpy!

#3 yomny

yomny
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:29 PM

Posted 27 January 2009 - 04:30 PM

bump! still need help

#4 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:08:29 PM

Posted 08 February 2009 - 11:01 AM

Hello yomny,

Posted Image

Sorry about the delay.:) If you still need help, please post a new HijackThis log to make sure nothing has changed, and I'll be happy to look at it for you.

I'm guessing this is Windows 7 Beta, since HijackThis is saying unknown. You also never said what your problem is, so that would be helpful too. :thumbup2:

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#5 yomny

yomny
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:29 PM

Posted 08 February 2009 - 06:37 PM

Thanks for your support, nothing has changed in the system since its not my primary build and i dont use it often. I am using windows 7, i dont really have any issues that im aware of just wanted to give it a simple check. One thing that does bother me a bit is that sometimes when i boot into the OS and i start an application like cpuz or HWmonitor it takes a while to load it up, about ten seconds to be exact. I checked my startup programs and they're all mostly eliminated. This happened in my other pc and well after some changes this issue vanished and applications start as soon as a click on them. Not a big deal but just wanted to give that a check as well. Thanks again for your support.

#6 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:08:29 PM

Posted 08 February 2009 - 07:52 PM

Hello,

You're welcome. :thumbup2:

The only thing I see out of the ordinary is this, and I need to be sure you set it------> R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm

In case you're wondering, all the services read (file missing) because of the type of system you have, not because it's Windows 7. They really are there, and nothing to worry about. :) As far as everything else goes it reads a lot like Vista. You have it pared down pretty good.

Regards,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#7 yomny

yomny
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:29 PM

Posted 09 February 2009 - 01:18 PM

thanks a mil for you help.. i really appreciate it.

#8 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:08:29 PM

Posted 09 February 2009 - 01:29 PM

You're welcome. :thumbup2:
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#9 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:08:29 PM

Posted 20 February 2009 - 12:42 PM

Since this issue appears resolved ... this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic.
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users