Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Reformatted, but....


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Redsand06

Redsand06

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:15 PM

Posted 25 January 2009 - 10:07 PM

Feel like a bonehead and Im sure this is an easy fix, but my brain is goo. ive reformatted a Dell Insprion 6800 with XP home, all the drivers are loaded and its working fine all except IE on wireless. Wired, it works fine. Wireless card says it connects to the network just fine, but then nothing will load. Reinstalled the wireless driver with no luck. any ideas?

Geh

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:08:45 AM

Posted 26 January 2009 - 03:07 AM

Hi, when you want to use the wireless network do you "connect to the network?" Is it a secured wireless network if so you will need to put in the ssid ect.
If you have follow more instuctions.
Ok when you connect via wireless you can try a couple of commands. Open a command prompt and try to ping google.com also if that works you are connected if not try an ping it via it's ip 72.14.205.100 If you still cannot ping it type in the command ipconfig /all and post the results.
MCP
MSDST




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users