Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Access Not found ?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 customx

customx

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:33 PM

Posted 25 January 2009 - 12:10 PM

Hi- This is the problem I have. I just bought a new lap top (Samsung NC10 windows xp) the first couple of times I went on line via an ethernet connection it was fine. I downloaded firefox. I found an unsecured connection(neighbours I guess) as well I went on line via that connection a couple of times. Now when I try to connect via my ethernet connection I get - when the computer boots: "restrict user" can't execute Samsung EDS (00)
and then when I try and start Firefox I get: "Adress Not Found" "Firefox can't fint the server at en-us start2.mozilla.com.
I can still get on via the local unsecured wireless connection though.
Am I locked on wireless only in some way?
Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users