Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dell utilities will not operate


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hitman-1

hitman-1

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 24 January 2009 - 08:04 PM

Everyone on here seems so knowledgeable and my description of the problem may sound stupid. Some kids were visiting and my origional pc is a 400 XPS.One of the kids had popped an old re-installation cd in and was overwriting. I have installed XP and all the Dell accessories show they are running eventhough I can't access any of them. THere is no longer system restore. check environment, the Mcafee program is gone and can't be re-installed. From Outlook Express I can't go to most sites that have been linked. All the items are on the computer but I can't retrieve them to the proper partition. Dell says I have to have some type of disk which they will mail. On a side note I noticed they doublebilled me and I am in a dispute with them over that I also get a message that says Internall Error 2739 when I try to launch the set-up wizard. I suspect they are saying I have to re-install XPS and start from there. Hope this makes sense to someone. The Dell tech couldn't log in to my pc. He spoke broken English so I really couldn't understand much of what he said.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hitman-1

hitman-1
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 24 January 2009 - 10:17 PM

A bit more of information the system launcher wizard will activate. Then afer the Dell support system and accessories partially load a yellow box comes up saying Internal Error 2937




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users