Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Seagate 1TB Barracuda Drive Failures.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 DSTM

DSTM

    "Bleepin' Aussie Addict"


  • Members
  • 2,649 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SYDNEY-AUSTRALIA
  • Local time:03:39 PM

Posted 18 January 2009 - 01:08 AM

Reports, of the Seagate 1TB Barracuda Drives, failing in Plague proportions, across the Globe.

http://www.theregister.co.uk/2009/01/16/ba...failure_plague/

Edited by DSTM, 18 January 2009 - 01:09 AM.















BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 GTK48

GTK48

  • Members
  • 396 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:01:39 AM

Posted 18 January 2009 - 06:20 AM

I read about this the other day. I am using one of those in question. It is only 2 months old. So far no problems.

#3 Goldwyn

Goldwyn

  • Members
  • 194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:UK
  • Local time:11:09 AM

Posted 18 January 2009 - 06:51 AM

That's a tragedy. I'm more of a western Digital kinda guy myself. However I've always felt that Seagate was my second best. Maxtor.. haha We all can say a thing or two about that brand...Not trying to point and laugh. but I just can't help it. They are the winners of epic Failures

Edited by Goldwyn, 18 January 2009 - 06:51 AM.

Posted Image

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:39 PM

Posted 18 January 2009 - 12:42 PM

An update, posted by hamluis.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users