Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Possibly Virus I just don't know.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 phillosopherp

phillosopherp

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:14 PM

Posted 15 January 2009 - 10:58 PM

Alright here is my issue. I am running Windows XP SP3. I run Firefox 3.0. I am sure that it is a virus that I have but am unsure. MY issue is this, I at times am redirected to different sites when using the internet. I have a DSL constant connection and I am always transferring high levels of traffic even when not technical "on" the internet (i.e. no open browser or other internet accessing item). My computer is also experiencing a performance issues with speed. I have also lost the ability to update my virus checker (AVG) or my adware removers (Malwarebytes' Anti-Malware and SUPERAntispyware Free Addition). I am hoping that someone might be able to assist me in removing this problem without having to re-format my drive and start over. Any help would be great. Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 lowtek_otc

lowtek_otc

  • Members
  • 280 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:14 PM

Posted 16 January 2009 - 02:28 AM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/182397/am-i-infected-what-do-i-do-how-do-i-get-help-who-is-helping-me/

#3 phillosopherp

phillosopherp
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:14 PM

Posted 16 January 2009 - 03:09 PM

Someone please give me some advice on how to go about fixing this....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users