Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hello


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Murkhanand

Murkhanand

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:42 AM

Posted 13 January 2009 - 01:24 AM

I am having some worm/trojan/virus/rootkit problems. It all started when I installed avast. Earlier I have been using AVG 7.5 and 8.0 (free version). It never gave any indication. Now both Avast and Avg 8.0 (trial version) keep popping up.

I have Winxp Sp2 and host of other programs.
I am hoping my experience here will help other who may have goit these beasts in their system

good luck to all

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:42 PM

Posted 13 January 2009 - 02:11 AM

Hello, Murkhanand.
Welcome to Bleeping Computer.

Just post your question in the Am I infected? What do I do? forum, and I'm sure someone, will be able to help you out.

Please take the time, to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the board works.
If you have any questions about how to use this site, this forum will probably answer them.

Also, don't forget to check out the Tutorials.
There's a lot of very useful information, in there.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users