Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Connection problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 refused6009

refused6009

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:36 PM

Posted 08 January 2009 - 03:04 PM

I reinstalled a fresh copy of Windows XP on my friends computer. Dell Dimension 2400. It keeps connecting and disconnecting every 5 seconds or so saying "network cable unpluged" I have tried a few drivers from www.dell.com but no luck. Never had this specific issue before any help would be appreciated.

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 refused6009

refused6009
  • Topic Starter

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:36 PM

Posted 08 January 2009 - 03:14 PM

WELL... i think i solved my own problem... i tried 3 more cat5's and now it works fine... The one I was having an issue with just came out of the package.. we will see how it goes. Please post any suggestions if this doesnt last
Thanks

#3 dave09

dave09

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Local time:11:36 PM

Posted 08 January 2009 - 03:33 PM

I was gonna say either a dodgy cable or dodgy socket on the NIC

Edited by dave09, 08 January 2009 - 04:31 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users