Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webpage


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 smazon70

smazon70

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Arizona
  • Local time:06:12 AM

Posted 21 May 2005 - 12:16 AM

This problem does not happen all the time; however, I am having issues when in a main website and click to move forward or open another page from the existing page. I get an error stating that my browser may not be set right.

I am running at 128-bit so it will support the information I am surfing, but still receiving the same error notification.

I'm not too knowledgeable but can figure it out when shown. Thank you in advance!!!! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:06:12 AM

Posted 21 May 2005 - 12:31 AM

What is the exact error message you are receiving?
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users