Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Email Error "Sorry, I wasn't able to establish an SMTP connection. (#4.4.1)"


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NCJason

NCJason

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Weston, WV
  • Local time:08:31 AM

Posted 05 January 2009 - 02:40 PM

One of the guys in the office sent an email on 1/2/2009 and got an error message about that email on 1/5/2009 that says
"I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<redacted recipient's email address>:
Sorry, I wasn't able to establish an SMTP connection. (#4.4.1)
I'm not going to try again; this message has been in the queue too long."

To the best of my knowledge, he only gets the error sending to this email address. He emailed some with the same email domain to confirm the email address and was able to email them and receive email from them with no problem or delay.

I have looked online and did not find any helpful information about this error. Do any of you have thoughts or suggestions?

Thanks,

Jason

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users