Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Aftermath of Virus


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 90awdturbo

90awdturbo

  • Validating
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rochester
  • Local time:06:44 AM

Posted 03 January 2009 - 11:34 AM

I just recently got a horrible virus... kinda deserved it. Anywho I reinstalled windows along with all the updates since service pack 2, .net stuff and my p35 chipset (which on the MSI website everytime I'd download the chipset drivers for my motherboard the DL file would say p45?). However I cannot get my computer to boot up after I install the video card driver. I boots all to the windows loading screen, then after a lil bit just goes black, if I go back into safe mode and delete the display driver, I'm back at my 1400X1050 resolution(Cannot go any higher). I currently have a MSI p35 Neo2 FR motherboard along with an ACER P244w monitor and HD 4850 which were all working fine before this issue. Another thing to note is that the screen image does not fit the whole monitor size. I did download a driver for the monitor also but it doesn't seem to have changed anything. Any help would be great, thanks in advance.

P.S. Also everything else works fine such as my wireless card, firefox, and random programs that don't require a good video card.
"Your biggest critics are your best friends" -Benjamin Franklin

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:07:44 AM

Posted 03 January 2009 - 01:55 PM

I found the drivers for the P35 Neo 2 here. You should download the latest drivers for your video card from ATI/AMD found here.
Chad Mockensturm 
Network Engineer
Certified CompTia Network +, A +

#3 90awdturbo

90awdturbo
  • Topic Starter

  • Validating
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rochester
  • Local time:06:44 AM

Posted 03 January 2009 - 04:24 PM

Thank you for the download, I solved the issue though. So weird however... I unplug my 24 inch from the computer and wall, plug it back in, doesn't work. Plug my 22inch into my comp, works just had to switch the resolution back down to 1680 x 1050 from 1920 x 1080. So I decide to plug back in my 24 inch for fun, and it works? Don't understand what happened but somehow it worked and I'm happy. Thank you for the support :thumbsup:
"Your biggest critics are your best friends" -Benjamin Franklin

#4 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:07:44 AM

Posted 03 January 2009 - 05:40 PM

While its not the first step in trouble shooting sometimes unplugging and resetting often works. Glad you got it working :thumbsup:
Chad Mockensturm 
Network Engineer
Certified CompTia Network +, A +




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users